Kirjeldus
Trinidad Scorpion Moruga Chocolate Chili pärineb Kariibi merelt ja on Trinidad Scorpion Moruga tšilli sorte. Kaunad tšillikodad valmivad ilusas šokolaadipruunis värvitoonis, on veidi suuremad kui punase TSM-i omad, kuid sama vürtsikad ning neid on lihtne ära tunda nende terava otsa tõttu. Neil on väga aromaatne ja puuviljane maitse, võib-olla pisut mahedam ja suitsusem kui teistel sortidel. Need sobivad hästi kastmete valmistamiseks ja kuivatamiseks.
Kasvatamine: Idanemistemperatuur on 22–30 °C (idaneemisaeg: 6–20 päeva), mistõttu on soovitatav kasutada kasvuhoonet ja soojendusmatte. Taimed vajavad värsket, hästi väetatud läbilaskvat mulda ning neid ei tohi jätta seisvasse vette. Nad peaksid asuma päikeselises, kaitstud kohas, kus on vähemalt 6 tundi päikesevalgust päevas (eelistatavalt rohkem). Taimed võiks välja panna umbes 2–3 nädalat pärast viimast öökülma.